Domov Storitve

Storitve

Izmera

Izmera na domu

Če želimo čim kvalitetneje in natančno načtovati postavitev izbranega pohištva, potrebujemo čimbolj natančne mere prostora, kjer bo pohištvo postavljeno. Še posebej so natančne mere prostora pomembne pri načrtovanju kuhinje ali vgradnih omar, kjer so lahko odstopanja le minimalna. Seveda pa je lažje načrtovati tudi ostale prostore vašega doma, če imamo na voljo čim natančnejše mere prostorov.
Na vašo željo opravimo brezplačne izmere prostorov na vašem domu.
svetovanje

Svetovanje

V našem salonu so vam na voljo izkušeni prodajalci, ki vam bodo svetovali pri izbiri primernega pohištva in njegove umestitve v prostor. Skupaj z vami vam pomagamo najti najboljšo rešitev za nakup izbranega pohištva in izdelkov za vaš prostor, ki je ukrojena po vaših zmožnostih. Na nas se lahko obrnete s kakršnimkoli problemom ali vprašanjem. Potrudili se bomo, da takoj odgovorimo na vaše želje.
izris

3D izris

Računalniški program vam prikaže tridimenzionalni pogled vašega prostora opremljenega z izbranim pohištvom. Potrebujemo le natančne mere vašega prostora. >>nekaj primerov
prevoz

Dostava

Nudimo vam tudi dostavo kupljenega pohištva in je povečini brezplačna.
Trudimo se, da je kupljeno pohištvo dostavljeno do vas čim hitreje.
montaza

Montaža

Nudimo vam montažo kupljenega pohištva, ki je organiziran s strani proizvajalca ali z naše strani. V primeru, da proizvajalec ne nudi montaže, vam lahko mi priskrbimo monterja. Vse informacije glede montaže lahko dobite v salonu.
 
 

[za podrobnosti klikni na slikco]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt
BIOOPREMA d.o.o.
Salon pohištva
3230 Šentjur

kontakt Tel: (03)  74 90 790
Fax: (03) 74 90 791
Gsm: (041) 633 032
E-mail: info@biooprema.si
 

Delovni čas:
pon-pet:  8 - 17
sobota:   po predhodni najavi
Biooprema na Facebook-u
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information